Laboratorija d.o.o. / Testo Srbija

Blog

Testo Freshness – Neizostavan sastojak dobre hrane!

TESTO merna tehnologija za sve prehrambene aplikacije

VAŠA MERENJA SU UVEK BEZBEDNA, ČISTA I BRZA!Freshness

 

Testo nudi potrebnu mernu tehnologiju:

U slučaju kratkih, trenutnih merenja, ili dugotrajnih kontinuiranih, u slučaju merenja temperature u proizvodu, površini, ili prostoriji kao i kod ostalih parametara merenja kao što je pH i merenje kvaliteta jestivog ulja.

 

01 Primer: za proizvodnju hrane, transport i skladištenje.Pažnja je bitna. Ovo se posebno odnosi na proizvodnju hrane i njeno skladištenje. Kontrola temperature u proizvodnom procesu je kritična koliko i ispunjenje zahteva za higijenom ili održavanjem abientalnih uslova kod obrade i skladištenja hrane. Testo nudi rešenja dizajnirana za svakodnevno korišćenje.

 

02 Primer: za kantine, restorane, catering i supermarkete.Vaši kupci uzimaju za gotovo da su Vaši proizvodi sveži, pažljivo priremljeni i ukusni. U tom cilju, ambientalni uslovi na displeju, friziderima i magacinima/komorama moraju biti praćeni kao i temperature kod pripremanja hrane kao kao i opreme/ulja u fritezi:Testo nudi specijalna rešenja, optimizovane merne tehnike u ispunjenju ovih ciljeva. Zato ne treba da Vas čude desetine hiljada Testo uređaja koji se već koriste po supermarketima, prodavnicama hrane, restoranima i catering kompanijama.

Testo freshnessTESTO MERNI INSTRUMENTI – NEIZOSTAVAN SASTOJAK DOBRE HRANE!

Merni instrumenti moraju ostati precizni kod dugotrajnih merenja…

Kako bi garantovali ispravnost hrane, instrumenti se moraju etalonirati. Kako bi povećali vašu pravnu sigurnost mi preporučujemo etaloniranje jednom godišnje. Naše kalibracione laboratorije uživaju međunarodni kredibilitet i sledivošću su akreditovane da etaloniraju instrumente u ime Nemačkog Kalibracionog Saveza – German Calibration Service (DKD).

Sistematsko dokumentovanje mernih parametara…

Nudimo sistematska rešenja sa kojima možete ispuniti vaše potrebe za merenjima bezbedno, tačno i lako: Dobar primer su Testo data logeri sa kojima procena temperature i relativne vlažnosti mgu biti praćene. Testo Saveris ™ jednostavan za korišćenje merni sistem koji meri temperaturu i relativnu vlažnost ambientalno kao i u procesima. Automatsko snimanje podataka se prebacuje u baznu tanicu bežično ili ethernet kablom. Sistem prati i dokumentuje sve podatke i nudi alarme npr. pustem SMS-a. Uz ovu opciju Testo Saveris ™ dozvoljava opsežnu analizu i evaluaciju snimljenih podataka.

TESTO IMA MERNO REŠENJE ZA SVAKI VAŠ ZAHTEV!

Mon, July 4 2011 » Freshness » Bez komentara